INSCRIERI

  

Inscrierile pentru YSBC februarie 2019 s-au incheiat!
Succes tuturor participantilor!!

 

Accesează de aici formularele de înscriere online:

Click pentru solo

Click pentru duet/pas de deux/trio

Click pentru grup

Înregistrarea în competiţie se face exclusiv online. Odată cu efectuarea înregistrării, concurenţii acceptă condiţiile de participare şi regulile competiţiei. Fiecare concurent şi fiecare grup trebuie să trimită un link video – youtube, vimeo sau alte siteuri de gen – public sau nelistat, din spectacol sau repetitie, cu un fragment dintr-un dans pe care vor sa-l prezinte in concurs. Linkul respectiv trebuie trimis, în mod distinct de înregistrarea online, la adresa de email contact@ysbc.eu
Formularele de înregistrare se transmit până la data limită de 15 decembrie 2018.
MUZICA
Fişierul mp3 trebuie trimis prin e-mail la adresa music@ysbc.eu, imediat după acceptarea aplicaţiei tale şi a recepţiei taxelor. Precizati in mod distinct in continutul email-ului sau in subiectul acestuia numele concurentului (grupului)/numele dansului/categoria din concurs.
Exemplu: Ana Ionescu/Variatie Giselle/CL3PSOLO.
În plus, fiecare participant trebuie să aibă o copie a pieselor muzicale (doar un singur dans pe CD!) utilizate pentru dansuri. Fiecare piesă muzicală trebuie să fie furnizată într-o bună calitate.
Inainte de a efectua inscrierea, va rugam cititi cu atentie REGULAMENTUL COMPETITIEI
Click pentru a vedea regulile in totalitate: PDF
Informatii complete privind taxele de participare: PDF
Toate taxele se plătesc după acceptarea aplicaţiei (directorii de şcoli vor primi prin email instrucţiuni, imediat după efectuarea înregistrării). În orice situaţie nicio plată nu este acceptată mai târziu de 27.12.2018. Taxele vor fi calculate individual.