Young Stars Ballet Competition Sibiu România

Young Stars Ballet Competition este singurul concurs de balet şi dans contemporan din România care oferă tinerilor dansatori oportunitatea reală de a obţine burse de studiu în cele mai cunoscute şcoli profesioniste din Europa si America.

Young Stars Ballet Competition este organizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi se va desfăşura în perioada 27-29 octombrie 2017!

Concursul se adresează elevilor/studenţilor între 8–22 ani şi este structurat în două categorii distincte, în funcţie de numărul de ore de studii dedicate baletului clasic şi contemporan, respectiv mai puţin de 8 ore/săptămână–amatori, mai mult de 8 ore/săptămână–profesionişti.
Concursul con
ţine participarea la o lecţie deschisă de studii balet clasic pentru a oferi copiilor posibilitatea de a fi văzuţi şi altfel decât într-o singură variaţie.

Young Stars Ballet Competition se va încheia cu o Gală extraordinară de balet în care vor participa concurenţii aleşi de juriu şi oaspeţi din lumea baletului profesionist!